Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Kyselá chuť rebarbory nejlépe vynikne ve sladkých dezertech. Sluší jí to…
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Horké letní dny fandí lehkým jídlům se spoustou zeleniny. Ta je koneckonců v…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Pomazánky jsou vděčným řešením, když nemáte čas vařit, ale nechcete se odbývat.…
Domácímu chlebu s křupavou kůrkou nebo dozlatova vypečeným houstičkám se nic…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.