Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí pivní sýr

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
54× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve větší nádobě, pokud možno kameninové, rozmícháme tvaroh s kořením a solí, zalijeme pivem. Vzniklou směs necháme zrát asi 4-5 dní při teplotě asi 20°C. Po procesu, by měl být sýr nažloutlý, a odérem připomínat olomoucké tvarůžky. Výborná pochutina k silvestrovským oslavám a podobným příležitostem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kockaviky |20. prosince 2013
zkusím Odpovědět
petrapo |20. prosince 2013
mňam! tak to mě fakt láká!! Odpovědět
misa.svubova |15. listopadu 2013
vyzkouším, pivní sýr miluju!!! Odpovědět
Lucinka |9. července 2013
Super :) Odpovědět
macik |1. července 2013
zkusím Odpovědět
honzapetrik91 |25. června 2013
skvele Odpovědět
dagmar.vrbicka |7. června 2013
zajímavé Odpovědět
Márč |30. května 2013
Skvělé, ukládám a vyzkouším..:-) Odpovědět
junkie09 |30. května 2013
Díky za super nápad. Určitě to vyzkouším a snad se mi to povede. Odpovědět
Trrri |29. května 2013
mňam :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!