Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Kyselá chuť rebarbory nejlépe vynikne ve sladkých dezertech. Sluší jí to…
K jaru patří i pokrmy z mladého masa - je chutné, dietní, křehké a šťavnaté.…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Domácímu chlebu s křupavou kůrkou nebo dozlatova vypečeným houstičkám se nic…
Pomazánky jsou vděčným řešením, když nemáte čas vařit, ale nechcete se odbývat.…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.