Staňte se našimi fanoušky na:

Rebarborový koláč švédské babičky

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Formu na koláč vymažeme máslem. Vejce a cukr vyšleháme do bíla, přidáme mouku a vymícháme těsto. Nalejeme ho do formy, posypeme kousky rebarbory a cukrem. Máslo nakrájíme na malé kousky a rovnoměrně jím pokryjeme celý povrch koláče. Pečeme asi 25-30 minut v troubě na 200°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |13. května 2014
Ani jsem netušila jací jsou švédové mlsnouni. Koláč se mi moc líbí. Odpovědět
Mlsanda|12. května 2014
mňam :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!