Staňte se našimi fanoušky na:

Jablečná pochoutka

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

rama Creme Bonjour máslová pochoutka Z ramy, cukru a mouky si připravíme žmolenku. Trochu cukru smícháme se skořicí. Jablka nakrájíme na kousky a dáme do zapékací mísy. Trochu osladíme cukrem se skořicí a posypeme žmolenku. Pečeme v troubě dokud není žmolenka lehce dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!