Staňte se našimi fanoušky na:

Bedly na bílém vínu

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hlavičky bedel oloupeme a osmahneme z obou stran prudce na oleji. Poté je narovnáme do zapékací mísy vymazané máslem. Bedly osolíme a opepříme. Nožičky bedel s anglickou slaninou nakrájíme na kostičky a osmahneme na zbylém oleji. Potom podlijeme bílým vínem a povaříme. Směs ochutíme citronovou šťávou a přelijeme ji přes bedly. Pečeme v troubě asi půl hodiny. Jako přílohu podáváme vařené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ssupperr |12. července 2013
mít tak bedly, tak se znad do toho pustím hned Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!