Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí soté po liberecku

Autor receptu: Michael Komárek (206 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí prsíčka vykostíme, nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a smícháme se škrobem a sójovou omáčkou. Dáme na 2 hodiny do chladničky. Na rozpáleném oleji maso zprudka opečeme.Přidáme na jemno nakrájenou zeleninu a na nudličky nakrájenou cibuli a společně orestujeme s masem. Pak přidáme burské oříšky nebo oloupané nakrájené mandle, kečup, máslo a vývar. Zavaříme a hotové posypeme sýrem. Pokrm má výraznou chuť po zelenině. Jako přílohu podáváme vařené brambory, dušenou rýži nebo hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!