Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Bylo dřív vejce, nebo slepice? Je jaro, slepičky začaly zase pořádně nést, jsou…
Křehké, šťavnaté, lehce pikantní. Ředkvičky najdete v obchodech celý rok, ale…
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Nejlepší dezert je takový, se kterým není téměř žádná práce a nakrmí co nejvíce…
Pořádný kus šťavnatého masa, křupavý obal ze strouhanky či cornflakes, nebo…
Smetanové polévky jsou jemné, syté a chutnají téměř všem. A co je na nich…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.