Staňte se našimi fanoušky na:

Domácí lahodný čokoládovo-skořicový tvaroh

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
75× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ve vodní lázni rozpustíme 50 g hořké čokolády a necháme ji zchladnout. Dotuha vyšleháme smetanu ke šlehání s 1 vanilkovým cukrem. V míse si ušleháme tvaroh s moučkovým cukrem a skořicí, přilijeme zchladlou čokoládu, spojíme a vmícháme šlehačku. Hmotu rozdělíme do misek /skleniček / a necháme alespoň 4 hodiny nebo přes noc vychladnout. Podáváme jako dezert, můžeme zdobit šlehačkou. P.S. Domácí tvaroh mi připomína něčím můj milovaný termix, ale tento je přece jen mnohem chutnější, no zkrátka nemá konkurenci.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ladislava.jankovska |24. dubna 2015
Už se mi sbíhají sliny. Určitě vyzkouším. Odpovědět
Polda |21. dubna 2015
ukládám Odpovědět
miuka |23. února 2014
A mě zas chutná sladký tvaroh na všechny způsoby, tohle by mohlo trochu připomínat kakaového Lipánka. Nebo ne? :-) Odpovědět
yuzum |16. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
milmach |8. řijna 2013
dobré Odpovědět
tynkkatynusee.kollarova |3. července 2013
vyzkouším. vypadá to úžasně ;) Odpovědět
miuka |2. června 2013
tak na tohle už se těším :-) musím co nejdříve udělat! Odpovědět
sarka.tuslova |31. května 2013
Moc hezké :) Odpovědět
miri3 |28. května 2013
dobrota Odpovědět
zuzi |19. května 2013
dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!