Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Bylo dřív vejce, nebo slepice? Je jaro, slepičky začaly zase pořádně nést, jsou…
Přichází jaro, příroda se probouzí a začínají rašit první bylinky a mladé…
Kyselá chuť rebarbory nejlépe vynikne ve sladkých dezertech. Sluší jí to…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Domácímu chlebu s křupavou kůrkou nebo dozlatova vypečeným houstičkám se nic…
Smetanové polévky jsou jemné, syté a chutnají téměř všem. A co je na nich…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.