Staňte se našimi fanoušky na:

Rebarborový džem

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Z pomeranče budeme potřebovat kůru - takže ji nastrouháme - a šťávu (vymačkáme). 2) Rebarboru oloupeme a nakrájíme na kousky o velikosti 2 cm. 3) Rebarboru dusíme s cukrem, pomerančovou šťávou a kůrou, podle potřeby přiléváme vodu. Dusíme doměkka. 4) Poté plníme sklenice a zavaříme - 30 minut na 85 °C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |9. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
chuťovka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!