Staňte se našimi fanoušky na:

Broskvový džem se skořicí a s rumem

Autor receptu: Hanina (107 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
Veganské
Bezlepkové
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Broskve spaříme vařící vodou, necháme stát ve vodě cca 10 minut a pak zchladíme studenou vodou. Oloupeme slupku, vypeckujeme a nakrájíme na co nejmenší kousky. Přidáme skořici a kyselinu citronovou. Vaříme 5 - 10 minut. Odstavíme a přidáme želírovací přípravek se 2 lžícemi cukru. Přivedeme znovu k varu a přidáme zbytek cukru (množství podle použitého druhu želírovacího přípravku - 1:1, 1:2, 1:3 ). Vaříme 5 minut. Necháme chvíli zchládnout a přidáme rum. Plníme do sklenic a na chvíli otočíme dnem vzhůru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

3Katka3 |18. listopadu 2013
Skořici mám moc ráda. Ukládám Odpovědět
petrapo |2. listopadu 2013
uloženo! Odpovědět
Šuldeska |26. řijna 2013
Broskve mám moc ráda. Odpovědět
lubela |18. září 2013
také jsem to tak dělala, mňamka Odpovědět
b* |18. září 2013
ráda recept vyzkouším Odpovědět
pes |10. září 2013
rád ochutnám Odpovědět
Lenny |8. září 2013
to bude mít grády :-) Odpovědět
Kuchař3|14. listopadu 2013
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!