Staňte se našimi fanoušky na:

Zeleninové opečenky

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • olej (rostlinný, na smažení)
  • 100 g celeru (sterilovaného)
  • 200 g hrášku (sterilovaného)
  • 100 g květáku (sterilovaný)
  • 100 g mrkve (sterilované)
  • 500 g bešamelové omáčky
  • 3 vejce
  • 1 kelímek bílého jogurtu

Pracovní postup:

Celer, květák a mrkev zceďte a nakrájejte nadrobno. Vmíchejte okapaný hrášek, vejce, nakrájenou pažitku, osolte, opepřete a zalijte horkým bešamelem (dá se koupit hotový). Vše promíchejte a lžicí vkládejte do rozehřátého tuku, opékejte z obou stran dozlatova. Na talíři přelijte rozšlehanýmn jogurtem, ochuceným solí, cukrem a citronovou šťávou dle chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Marťula09 |12. května 2014
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!