Staňte se našimi fanoušky na:

Vepřové kotlety na smetaně se žampiony a hruškami

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V pánvi rozehřejeme 20g másla a olej, zprudka osmahneme nakrájenou cibuli. Hrušky rozkrájíme na čtvrtky a odstraníme jádřince, přidáme je k cibuli a necháme dusit asi 15 minut. Očištěné hlavičky žampionů nakrájíme na plátky a zakapeme citronovou šťávou. Podusíme je na zbývajících 20g másla,přidáme smetanu a petrželku. Hrušky vyjmeme a udržujeme teplé, v téže pánvi opékáme plátky masa po každé straně 6-7 minut. Podáváme je přelité žampionovou směsí a s hruškami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!