Staňte se našimi fanoušky na:

Houbové smaženky s hermelínem

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli nasekáme nadrobno a dáme restovat na lžíci oleje. Když cibule začíná zlátnout, přihodíme houby, nakrájené na malé kostičky, osolíme, opepříme a chvíli dusíme doměkka. Veku nakrájíme na tenčí plátky a vždy mezi dva plátky dáme lžíci hub a na ně plátek hermelínu, krajíčky k sobě trochu přimáčkneme. Vejce rozšleháme s mlékem, malinko přisolíme a připravené plněné plátky ve vejci krátce namočíme. Smažíme v rozehřátém oleji dozlatova. Podáváme se zeleninovou oblohou. Hermelín můžeme vyměnit za Romadúr nebo tvarůžky, dostaneme voňavější a pikantnější verzi.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

iva.vecerova |15. května 2013
super Odpovědět
Aidel |12. května 2013
Ukládám si :-) Odpovědět
Jana 9|21. ledna 2014
vyzkouším Odpovědět
šupina73|12. května 2013
Urcite vyzkousim, je to lakave:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!