Staňte se našimi fanoušky na:

Tvarůžkový hambáč

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 4 sezamové bulky
  • nakládaná okurka
  • tatarská omáčka
  • 50 g anglické slaniny
  • 167 g olomouckých tvarůžků (1 velké balení)

Pracovní postup:

Bulky rozkrojte a na spodní stranu položte kolečka tvarůžků tak, aby pokryly téměř celou plochu bulky, posypte paprikou. Horní polovinu bulky potřete hořčicí a dejte na ní plátky slaniny. Všechno dejte do rozpálené trouby krátce, ale pruce zapéct. Pak spodní poloviny bulek posypte drobně nasekanou cibulí a sladkokyselou okurkou. Podle chuti polijte kečupem nebo tatarkou a přiklopte horní část bulky se slaninou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!