Staňte se našimi fanoušky na:

Srnčí špíz s hříbky

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Ze srnčího masa nakrájíme malé řízečky, které naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladničce 3 hodiny odležet.Očištěné cukety, slaninu, cibuli a hlavičky hříbků nakrájíme na plátky, které společně s masem napichujeme střídavě na jehly a na tuku pečeme , až maso zhnědne. Zatím si připravíme pikantní omáčku.Zbylé nožičky hříbků nakrájíme a podusíme v malém množství vody doměkka.Ty poté vmícháme do majonézy, zředěné smetanou a vínem.Dochutíme solí, pepřem, cukrem, octem a vše provaříme. Při podávání poléváme maso připravenou omáčkou. Podáváme s hranolky nebo bramborovými kroketami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!