Staňte se našimi fanoušky na:

Romanova topinka

Autor receptu: Marťula09 (11 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mleté maso smícháme s vejci, solí, pepřem a česnekem. Směs mažeme na krajíčky chleba a smažíme stejně jako topinky (nejdříve namazanou stranou dolů). Nevěřila jsem, ale směs opravdu na chlebu drží a krásně se opeče. Zdobíme pórkem, jarní cibulkou, kečupem, sýrem ... jak kdo chce......

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |25. května 2014
rozhodně zkusím jsem opravdu zvědavý jestli to na tom chlebu bude bude fakt držet Odpovědět
david.kruml.1 |25. května 2014
perfektní nápad Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!