Staňte se našimi fanoušky na:

Rajčata s rybí pěnou

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Změklé máslo utřeme s drobně nasekanými vejci, solí a vykostěnými sardinkami spolu s částí rajčatového nálevu. Přidáme drobně posekaný celer a jemně nakrájenou cibuli, kterou si předem spaříme vařící vodou. Dochutíme citronovou šťávou, případně přisolíme. Rajčata omyjeme, seřízneme vršky a vydlabeme vnitřky, naplníme rybí pěnou, přizdobíme snítky petrželky a přiklopíme seříznutými vršky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!