Staňte se našimi fanoušky na:

Pivní chleba s klobásou

Autor receptu: vladimíra (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z trošky ohřátého piva, cukru a droždí necháme vzejít kvásek.Pak přidáme všechny ostatní suroviny včetně pokrájené klobásy. Vypracujeme těsto, je-li potřeba podsypeme ještě troškou hladké mouky. Necháme vykynout, pak ještě jednou propracujeme, vytvarujeme bochník a po nakynutí potřeme vejcem a pečeme ve vyhřáté troubě.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!