Staňte se našimi fanoušky na:

Námořnické ragú

Autor receptu: iva.hlouskova (75 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Roštěnku mírně naklepeme a nakrájíme na nudličky. Promícháme jí s několika kapkami oleje a necháme chvíli v ledničce odpočinout. Vložíme do pánve s rozehřátým olejem a zprudka, za stálého míchání opečeme. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a smažíme asi 1 minutu. Maso osolíme, opepříme, přidáme kečup, víno, nasekanou petrželku a asi 3 lžíce vody. Ragú prohřejeme. Rozdělíme na talíř, ozdobíme vajíčkem a hned podáváme. Podávám s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

DAMI |13. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!