Staňte se našimi fanoušky na:

Kůzlečí kýta na hříbkách

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso omyjte, osušte a rozkrájejte na špalíčky.V kastrolu rozpalte olej a maso zprudka opečte.Zaprašte moukou, promíchejte.Přidejte papriku a znovu promíchejte.Přidejte protlak.Zalijte vodou (asi půl litru), osolte a duste do poloměkka – občas zamíchejte.V pánvičce rozpalte slaninu a orestujte cibulky.K masu přidejte houby, česnek cibulky a vše doduste doměkka.Podávejte s pečeným bramborem a jarním salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Mendy |2. prosince 2013
Výborné! Odpovědět
bendice77|8. června 2013
zní to skvěle, zítra udělám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!