Staňte se našimi fanoušky na:

Křehký hovězí steak

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plátky masa rukama řádně promasírujeme a z ostatních přísad umícháme marinádu, maso mrinádou dobře potřeme a necháme alespoň dvě hodiny odležet. Steak grilujeme tři až pět minut z každé strany.Velice záleží na kvalitě masa a nastupni oblíbené propečenosti. Ke grilovaným steakům doporučujeme nakrájenou syrovou zeleninu nebo zeleninový salát a čerstvé pečivo nebo pečené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |26. řijna 2014
vyzkouším Odpovědět
Annett |26. řijna 2014
mňám 1++ Odpovědět
Rena.KI |14. července 2014
1*** Odpovědět
Alma |18. dubna 2014
uloženo Odpovědět
sussan |26. srpna 2013
Aaaa, chytám slinu. :) Odpovědět
dajul |12. února 2013
máme rádi Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!