Staňte se našimi fanoušky na:

Kančí maso na jalovci

Autor receptu: jawesy (34 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kančí maso nakrájíme na silnější plátky, osolíme a potřeme kořením na divočinu. Plech nebo zapékací mísu vytřeme po dně máslem, maso klademe na dno a sypeme pokud možno nahrubo nasekaným jalovcem a rozmarýnem v celku (můžeme i celou větvičku). Pečeme na nejvyšší stupeň, během pečení přidáváme podle potřeby zbylé máslo. Podáváme s bramborem na libovolný způsob. (Rozmarýn i jalovec odstraníme)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Uzzi1 |27. prosince 2012
krásně naservírováno Odpovědět
Šmudla|16. prosince 2012
na tohle mě ukecate mn´am Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!