Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí marinované s oreganem a bazalkou

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Připravte marinádu:smíchejte 3 lžíce oleje, česnek, oregano, bazalku(trochu bylinek ponechte na ozdobu), sůl a pepř.Maso vložte do skleněné nádoby a zalijte marinádou, zakryjte a odložte alespoň na 12 hodin do chladničky.Lžíci oleje rozehřejte v pánvi, maso orestujete (z každé strany asi 5 minut), přilijte marinádu a ještě několik minut prohřejte.Na talířích jednotlivé porce ozdobte bylinkami, podávejte s bramborovou kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!