Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí kotlety s česnekovou majonézou

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Kotlety při okrajích na několika místech nařízneme, aby s maso při úpravě nekroutilo, naklepeme, opepříme a lehce osolíme.Vkládáme do rozpáleného oleje a po obou stranách opečeme.Majolku smícháme s prolisovaným česnekem, osolíme a okořeníme nasekanou petrželkou, podle chuti můžeme trochu okyselit. Kotlety podáváme s vařenými bramborami a česnekovou majonézou. Vhodně doplníme hlávkovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!