Staňte se našimi fanoušky na:

Jablkové knedlíky

Autor receptu: VELKAKOKI (562 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
57× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka oloupat, nastrouhat, smíchat s hrubou moukou = množství závisí na kvalitě jablek, musí vzniknout knedlíkové těsto.Těsto důkladně promícháme, necháme odpočinout a znovu zamícháme. Ruce namočíme ve vodě a z těsta vytvoříme kouličky asi o průměru 4 cm, dáme vařit do osolené vody. Po uvaření vyplavou a servírujeme s posypkou, která nám chutná = máslo, cukr se skořicí, kakao, granko, čokoláda, tvaroh, smetana...

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

slavuska |5. května 2013
dobrý tip Odpovědět
Akrajka|21. řijna 2016
Vyzkouším a uvidím :) Odpovědět
Kuchařka|1. řijna 2013
fííííííííha1* Odpovědět
holub|28. července 2013
Paní Roxano, jaké máte školy??? Vaše " Z CESTY " napovídá, že češtinu neovládáte a překlepy neuznáváte... Vařte dle svého nebo navrhněte lepší... Odpovědět
Jirka007|14. července 2013
je to z těsta a ne s těsta :) Odpovědět
Jirka007|14. července 2013
zajímavé Odpovědět
břich|21. června 2013
podnětné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!