Staňte se našimi fanoušky na:

Husí játra v aspiku

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Husí játra očistíme,zbavíme krvavých žilek a namočíme do mléka na2-3 hodiny,aby zbělala.Slaninu nakrájíme na kostičky,rozškvaříme,přidáme játra a pečeme,během pečení podléváme bílým vínem.Po 20 minutách játra vyndáme,uložíme do formy nebo misky,zalijeme aspikem a necháme utuhnout.Vychladlé nakrájíme,pokapeme štávou z citronu a ozdobímepertželovou natí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |10. července 2013
tak to by mě nenapadlo dík za inspiraci Odpovědět
roxana-zdena |29. dubna 2013
Vypadá to dobře, vyzkouším. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!