Staňte se našimi fanoušky na:

Husa s hříbkovou omáčkou

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z omytých porcí husy stáhneme kůži a uvaříme je v tlakovém hrnci doměkka ve vodě s očištěnou nakrájenou kořenovou zeleninou, nakrájenou cibulí a kořením. Očištěné houby nakrájíme na plátky a podusíme na části másla. Z menší části másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji procezeným vývarem z husy, povaříme, přidáme smetanu a podušené hříbky a znovu krátce povaříme. Porce měkké husy vložíme do omáčky. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. řijna 2014
1+++ Odpovědět
betka |13. ledna 2013
Krásná husička Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!