Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí ve šťávě s šalvějí

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a lehce naklepeme. Do kastrolu nalijeme olej, na něj naskládáme plátky masa, posypeme je sekaným česnekem a petrželkou a na každý položíme půlku rajčete a 1-2 lístky šaljvěje, pokapeme olejem a dusíme zvolna asi 2 hodiny. Podle potřeby maličko podlijeme vodou. Rajčata občas trochu zmáčkneme, aby pustila šťávu. Podáváme s rýží nebo těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sofii |7. června 2013
pěkný recept! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!