Staňte se našimi fanoušky na:

Istrijská sekaná

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso i salám jemně umeleme. Přidáme kapary a nasekanou petrželku, osolíme, opepříme a smícháme s vejci, rohlíkem namočeným v troše mléka, prolisovanou bramborou a moukou. Z hmoty vytvoříme bochánek, který potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme na oleji v předem vyhřáté troubě (na 200 ˚C). Podáváme teplé nebo studené, ozdobené buď vařenou zeleninu, nebo řezy z rajčat a snítkou petrželky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

eliska.staubertova |1. června 2013
vypada dobre Odpovědět
petra.konfrstova |31. května 2013
vypadá to moc pěkně!!!! Odpovědět
Konato |30. května 2013
Mám rád. Odpovědět
petr.helman.5|31. května 2013
Vypadá to dobře zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!