Staňte se našimi fanoušky na:

Krůta s tykvičkami a olivami

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Krůtí prsa vykostíme, nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji do zlatova. Přidáme spařená, oloupaná a na kostičky nakrájená rajčata, osolíme, opepříme a dusíme, dokud se tekutina napůl nevydusí. Mezitím z tykviček odřízneme oba konce, oloupeme je pokud je potřeba a nakrájíme je na kostičky. Papriku také nakrájíme na kostičky. Olivy překrojíme napůl a vypeckujeme (nebo koupíme již vypeckované). Vše přidáme ke krůtě, zalijeme vínem a dusíme doměkka. Podáváme s nastrouhaným sýrem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!