Staňte se našimi fanoušky na:

Grilované hovězí se salsou

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájet na silnější plátky, osolit, opepřit a pokapat olejem, nechat krátce odležet v chladu. Plátky masa zprudka ogrilovat po obou stranách na rozpáleném grilu. Maso sundat z grilu, přikrýt alobalem a nechat 5 minut odpočinout. Maso rozdělit na talíře a dopnit salsou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |9. září 2014
Nebojte se dostatečně silných plátků, klidně vybírejte kousky o síle až 2,5 cm. Tepelně upravené pak budou uvnitř pěkně červené. Takové maso nikdy nerozklepávejte paličkou, naopak by si mělo zachovat původní strukturu. Maximálně lze použít drezírovací nůž, který povrch rozruší a vpraví do masa směs bylinek, která ulpěla na povrchu. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!