Staňte se našimi fanoušky na:

Datle s marcipánem

Autor receptu: laetti (43 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
26× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Datle namočíme do rumu a necháme hodinu tak. Potom scedíme a do každé vtlačíme mandli a kousek marcipánu. Necháme v lednici 2 hodiny ztuhnout. Rozehřejeme polevu a datle v ní máčíme a pak necháme ztuhnout. Hotové můžeme postříkat bílou polevou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Georgina |18. května 2013
ukládám Odpovědět
darina.studenkova.5 |17. května 2013
super, vyzkouším Odpovědět
Semyaza |14. května 2013
super Odpovědět
water |14. května 2013
zajímavé, zkusím na svátky :-) Odpovědět
Vlasta78 |13. května 2013
moc pěkné Odpovědět
A |13. května 2013
musím brzy vyzkoušet Odpovědět
A |13. května 2013
jednoduché , krásné Odpovědět
mamina1985 |13. května 2013
vypadá to hezky Odpovědět
PetaDomca |13. května 2013
úplně mě bolí zuby už od pohledu, ale musí to být výborné :) Odpovědět
lucie.l.farova |13. května 2013
výborný Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!