Staňte se našimi fanoušky na:

Choceňské dortorelky

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z Palmarinu, mouky, cukru a špetky skořice vypracujte hladké těsto. Rozválejte je na pomoučeném válu a vykrajujte kolečka, pečte na střední teplotu asi 20 minut dorůžova. Po vychladnutí rozdělte kolečka na 3 hromádky - jednu třetinu namočte napůl v čokoládě, druhou třetinu pokapejte tuzemákem a zbylá kolečka odložte. Z pudinkového prášku a mléka uvařte kaši, do vlažné vmíchejte cukr a tuk a po částech vešlehejte masielko MILSY. Kolečka slepujte připraveným krémem vždy po třech. Dortíky potřete krémem a obalte v mletých oříšcích. Na tři dny dejte do chladu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!