Staňte se našimi fanoušky na:

Brambory s kaviárem

Autor receptu: Fíííra (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Brambory omyjeme, osušíme, každou zvlášť zabalíme do alobalu se snítkou rozmarýny a pečeme v rozehřáté troubě asi 50 minut na 180-200°C. Hotové brambory rozbalíme, nařízneme křížem, trochu rozevřeme a naplníme lžičkou lučiny a trochou kaviáru. Ozdobíme plátkem citronu, jíme ještě teplé.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!