Staňte se našimi fanoušky na:

Barevný ježek

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mleté maso smícháme s jemně nakrájenou cibulí, přidáme vejce, sůl, pepř, oregano, mouku a pořádně prohněteme. Ze směsi děláme kuličky a smažíme je na oleji cca 5 minut a pak necháme vychladnout. Hlávku zelí seřízneme tak, aby stála rovně. Sterilovanou zeleninu i žampiony scedíme, papriky nakrájíme na kousky. Všechny suroviny napichujeme na špejle a každou pak zabodneme do hlávky zelí, aby vznikl ježek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!