Staňte se našimi fanoušky na:

Tykev plněná mletým masem a mrkví

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Nádivka: 80 g tuku 1 cibule 400 g míchaného masa 2 housky mléko 1 mrkev sůl pepř 2 vejce rajče Mladé tykve oloupeme, vydlabeme, uvnitř osolíme a zakapeme citronovou šťávou. Příprava nádivky: Na polovině tuku podusíme cibuli, přidáme maso, máčenou žemli v mléce, na kostičky krájenou mrkev, osolíme, opepříme, přidáme vejce a nakrájené rajče. Touto nádivkou naplníme tykve, obalíme v hladké mouce a vložíme na rozpálený tuk. Opečeme je, pak podlijeme vodou a dusíme doměkka. Zaprášíme hladkou moukou a zalijeme smetanou. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!