Ananasová buchta - hrnková

Autor receptu: Linda (30 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
91× přidáno do oblíbených

Mouku, cukr, vejce, prášek do pečiva, sodu a ananasový kompot smícháme dohromady. Kompot dáváme i se šťávou a rozmixujeme. Pečeme na 180°C asi čtvrt hodiny. Krém ušleháme z pomazánkových másel a vanilkového pudinku ve vysokém kelímku. Dáváme bez šlehačky. Přidáme lžíci cukru krupice a vanilkový cukr. Po vychladnutí buchtu potřeme krémem a zdobíme čokoládovou polevou. Dáme do ledničky, aby lépe ztuhla.

Komentáře a dotazy…