Frgály jak z farmářských trhů

Autor receptu: Lucie 9 (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
18× přidáno do oblíbených

Dle pořadí dávat suroviny do pekárny na program TĚSTO + kynutí. Kdo nemá pekárnu, tak to prostě smíchá a nechá v duchnách hodinu kynout. Po vykynutí není potřeba těsto podsypávat, díky oleji a sádlu je krásně mastné a dobře se s ním pracuje. Vychází mě na rovné 4 koláče na kulaté plechy, na hranaté jsou 3. Roztáhneme po plechu, necháme 10 min odpočnout a dáme nádivku. Já použila tvaroh, povidla a černorybízový džem z Lidlu a ten byl 100% nejlepší. Navrch drobenku a pečemě na 200 stupňů do takového tmavšího okraje.(Cca 10-15min).

Komentáře a dotazy…