Staňte se našimi fanoušky na:

Višegradská polévka

Autor receptu: MojnarovaM. (243 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso a zeleninu nakrájíme na kostičky (rajčata předem spaříme a oloupeme). Cibuli nasekáme nadrobno, zpěníme na oleji, přidáme maso, opečeme, přidáme mrkev, petržel a celer a rovněž chvíli opékáme, zaprášíme moukou, osmahneme, osolíme, opepříme, opaprikujeme, přidáme protlak, zalijeme vodou a vaříme. Když už je maso s polévkovou zeleninou skoro měkké přidáme nakrájenou papriku a rajčata a vše společně ještě několik minut povaříme. Nakonec ochutíme smetanou a ozdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!