Staňte se našimi fanoušky na:

Švábské řezy

Autor receptu: +Bábrle+ (1284 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vejce a žloutky utřeme s moučkovým a vanilkovým cukrem do pěny (pokud možno ručním hnětačem), ochutíme rumovým aroma. Máslo (případně margarín), kokosový tuk a polevu nakrájíme, rozpustíme ve vodní lázni - důkladně mícháme. Tuto hmotu, ještě teplou, přidáme po kapkách do vaječné pěny. Jednu velkou oplatku dáme na vál, tence potřeme čokoládovou hmotou, přiklopíme druhou oplatku, znovu potřeme a tak pokračujeme a všechno spotřebujeme. Poslední vrstva musí být oplatka. Necháme vychladnout, zabalíme do fólie, zatížíme něčím těžkým a necháme přes noc v chladu. Pak nakrájíme na řezy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucík02 |20. února 2016
Mňam ;) Odpovědět
vonaskovajirina|30. ledna 2016
To musí být mňamka! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!