Staňte se našimi fanoušky na:

Skvělá bezová šťáva

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Vodu a květy černého bezu necháme přejít varem. Do vychladlého roztoku přidáme kyselinu citronovou, na kolečka nakrájené dobře omyté citrony bez jader a necháme 24 hodin v chladu odležet. Přecedíme, do šťávy přidáme cukr a necháme přejít varem. Šťávu plníme do sklenic nebo lahví (250ml) a sterilujeme asi 15min na 80°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

gwendy |12. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
Linda |10. května 2013
mám ráda Odpovědět
zajdixs |10. května 2013
taky děláme :) Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
také děláme Odpovědět
slavuska |6. května 2013
dobré Odpovědět
water |6. května 2013
znám dobré :-) Odpovědět
romana.kovarova.92|11. května 2013
taky dělám a je super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!