Staňte se našimi fanoušky na:

Mošt-bezinkový

Autor receptu: kote19 (257 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bezinky zbavíme třapin a zalijeme malým množstvím vody a 8 minut za stálého míchání povaříme. Po vychladnutí necháme směs 12 hodin naležet,potom ji vylisujeme.K 1 litru štávy přidáme 1 litr vody,cukr, kyselinu citronovou.Sterilujeme 15 minut, při teplotě vodní lázně 85°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!