Staňte se našimi fanoušky na:

Salámový aspik

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Salám nakrájíme na kostičky (proužky), přidáme sterilovanou zeleninu - Kunovjanku, vejce i okurky pokrájené na kousky, hrášek a dáme do mísy. Do odměrky nalijeme vodu, ale pod míru tak, abychom mohli dolít ocet do požadovaného množství uvedeného na sáčku želatiny, přidáme cukr a želatinu. Dále postupujeme tak, jak je uvedeno na obalu. Po uvaření želatinu smícháme se salámem a zeleninou, necháme vychladit a pak dáme do ledničky ztuhnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Rena.KI |17. července 2014
super Odpovědět
Alma |24. dubna 2014
Mám uloženo už delší dobu, ale dělala jsem až teď na velikonoce, všichni si aspik moc pochvalovali. :-)) Odpovědět
Victor |11. listopadu 2013
1*** Odpovědět
Hrabča |7. června 2013
super Odpovědět
planeta |11. května 2013
moc dobré , doporučuji Odpovědět
Sofii |11. května 2013
Na něco podobného se chystám už od Velikonoc, už se musím konečně rozhoupat. :-) Odpovědět
Uzzi1 |2. května 2013
dobrota, máme rádi Odpovědět
freya |30. dubna 2013
ukládám Odpovědět
roxana-zdena |30. dubna 2013
Vypadá to dobře, zkusím-) Odpovědět
planeta |30. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!