Staňte se našimi fanoušky na:

Grilovaná žebra

Autor receptu: dajul (250 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(3 hlasy)
Ohodnotit recept
30× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Žebra uvaříme do téměř měkka a necháme vychladnout. Z oleje, prolisovaného česneku, a koření uděláme kašičku a žebra jí potřeme. Necháme 2 i více hodin odležet a pak grilovat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |9. řijna 2014
1+++ Odpovědět
svatava.adamova |26. června 2013
vyzkouším :) Odpovědět
olma |15. června 2013
1*** Odpovědět
betka |3. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Jan |12. dubna 2013
Dajul, s tím předvařením žebírek je to dobrý nápad, žebírka jsou jemnější. Vyzkoušel jsem, je to mňamka, díky ! :-) Odpovědět
Janka D. |22. března 2013
lákavé Odpovědět
lucie.ruliskova |22. března 2013
vyzkoušíme Odpovědět
jana.h |20. března 2013
dobrota Odpovědět
šmoulinka|12. července 2014
ukládám Odpovědět
lucie.d.adamkova|21. března 2013
woooooooooooooooooow, luxusni vec Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!