Staňte se našimi fanoušky na:

Zapečené klobásky

Autor receptu: Shades (3 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
58× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • na smažení olej
  • nasekané, 2 ks pórek
  • nasekaná, 1 ks cibule
  • 4 ks bageta
  • nebo klobásky, 4 ks párek
  • 60 ml černé pivo
  • 180 ml mléko
  • dijonská, 1 lžíce hořčice
  • 1 lžíce olivový olej
  • 1 lžíce mouka hladká
  • strouhaný, 185 g čedar
  • 40 g máslo
  • pepř
  • sůl
  • rozmělněné, 2 stroužky česnek

Pracovní postup:

Máslo rozpustíme ve velké pánvi, přidáme pórek, cibuli a česnek a na středním plameni opékáme asi 10 minut do změknutí. Přilijte pivo a vařte dalších 5 minut nebo dokud se tekutina neodpaří. Popraště moukou a promíchejte. Poté postupně přilévejte mléko, směs zhoustne a vmíchejte hořčici, sýr a podle chuti osolte a opepřte. Dejte stranou. Na pánvi opečte párečky nebo klobásky. Bagetky rozkrojte, doprostřed dejte uzeninu, navrch pórkovo-sýrový bešamel, vyskládejte na plech a zapečte. Přeji dobrou chuť

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jerry13 |4. července 2013
rozhodně vyzkouším :) Odpovědět
Jerry13 |4. července 2013
super :) Odpovědět
jitulka |3. července 2013
mnam Odpovědět
zdenka.r |2. července 2013
ukládám Odpovědět
Gabrielle |1. července 2013
zkusím Odpovědět
Gabrielle |20. června 2013
super Odpovědět
Bohu |17. června 2013
ukládám, vyzkouším Odpovědět
FOTOrecepty |11. června 2013
Hmmm, nádhera. Odpovědět
kojaníček |10. června 2013
jen ta sklenice mléka jako úvodní fotka k zapečeným klobáskám působí dost nepatřičně Odpovědět
dagmar.vrbicka |10. června 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!