Staňte se našimi fanoušky na:

Gratinovaná čekanka

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na půlky rozkrájené puky čekanky podusíme ve vlastní šťávě, Z tuku a mouky připravíme světlou jíšku, podlijeme vývarem a vodou, v níž se čekanka dusila, dobře prošleháme, povaříme a přidáme polovinu nastrouhaného sýra. Do misky nebo pekáčku dáme část omáčky, pak na ni narovnáme čekanku a přelijeme zbytkem omáčky. Povrch posypeme strouhaným sýrem, pokropíme tukem, ozdobíme petrželkou a dáme zapéci. Osmahnutí musí být prudké a rychle a pokrm hned podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Klára 3 |22. ledna 2014
vyzkouším :-D Odpovědět
allys89 |10. září 2013
super recept :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!