Staňte se našimi fanoušky na:

Plněný hermelín na gril

Autor receptu: 3Katka3 (37 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
42× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vybalím hermelín a ustřihnu si podle něj alobal. Hermelín rozříznu. Nakrájím cibuli (dávám na jeden hermelín půl normální žluté cibule nebo cca 2 jarní cibulky), Pokořením trochu alobal na něj dám spodní část hermelínu, zase pokořením a na něj dám cibulku. Přiklopím a opět trochu pokořením a zabalím podle obrázku směrem nahoru, aby nevytekl. Dám na rozpálený gril a cca 15 minut griluji, podle toho kdy se začne alobal nafukovat. Poté vybalíme a můžeme podávat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |20. července 2014
****** Odpovědět
Michele |9. června 2014
uloženo! :-) Odpovědět
iva.vecerova |4. dubna 2014
zitra bude na grilu :) Odpovědět
kim |12. března 2014
mnami Odpovědět
Hanina |18. listopadu 2013
ukládám, 1* Odpovědět
Lucie Dubská |2. srpna 2013
mnaaam Odpovědět
Trudka4 |8. června 2013
Mňam, dobrý nápad. Odpovědět
aB |29. května 2013
mnamka Odpovědět
ehm |27. května 2013
mnam Odpovědět
Romik |27. května 2013
skusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!