Vybírejte z osvědčených receptů na polévky, hlavní jídla i dezerty z lokálních potravin.
Meruňky jsou hebké, voňavé a sladké i kyselé tak akorát. Když se objeví v…
Tvaroh – jemný, lehký, nadýchaný. Na jaře, když krávy po zimě konečně vyrazí na…
Bylo dřív vejce, nebo slepice? Je jaro, slepičky začaly zase pořádně nést, jsou…
Pro doporučení je nutné přihlásit se.
Hledáte rychlou inspiraci pro vaření? Vyzkoušejte nejpopulárnější jídla našich kuchařů.
Snídaně, sladká svačina do školy i dezert k odpolední kávě. Muffiny to hravě…
Smetanové polévky jsou jemné, syté a chutnají téměř všem. A co je na nich…
Guláš má svůj původ v maďarsku, ale v Čechách už dokonale zdomácněl a patří k…
Pro tuto akci je nutné přihlásit se.